Back to All Events

Technostate 15 Years Anniversary


  • Event Huset 5 Vretensborgsvägen Stockholm, Stockholms län, 126 30 Sverige (map)

Technostate 15 years Anniversary Time to celabrate Big Time

5 & 6 Oktober 2018
Venue: Eventhuset
Friday 21,00-05,00 Saturday 16,00-05,00
Presale: https://billetto.se/sv/e/technostate-15-years-anniversary-tickets-304867

Only 600 tickets availible

On Stage 
★★★ NICK PSARROS ★★★

★★★ ASTRAL PROJECTION ★★★ Saturday

★★★ SKAZI ★★★ Saturday

★★★ PHAXE ★★★ Friday

★★★ KRAMA ★★★ Friday

★★★ DNA ★★★ Friday

★★★ FILTERIA ★★★ Friday

★★★ IBOJIMA ★★★ Saturday

★★★ DJ ANNELI ★★★ Saturday

★★★ SKYVIBES ★★★ Friday

★★★ CRASYRUS ★★★ Saturday

★★★ CHAMAN ★★★ Saturday

more tbaDen 18 Sep 2003 var, förutom mina barns födelse och dagen jag träffade min kärlek Pia, den viktigaste dagen i mitt liv. Då var det premiär för Technostate på Källaren Diana i Gamla Stan. Vilka minnen det finns, saknar den tiden nått galet mycket. Mitt liv har formats därefter. Jag älskar denna kultur, jag älskar så många människor som jag träffat tack vare Technostate och jag är så lyckligt lottad att få vara en del av denna underbara gemenskap. Ni vet alla hur mycket jag brinner för detta, att jag gör det med kärlek, och jag skulle inte kunna leva utan att få arrangera Ravefester.

Tänk vilka artister vi haft genom åren. Safi Connection, Atomic Pulse, Alien Project, Astrix, Infected Mushroom, Shpongle, Protoculture, Kox Box, Vibe Tribe, X Dream, Etnica, Analog Pussy, Space Tribe, Ace Ventura, Captain Hook, Neelix. Jeff Mills, Stephan Bodzin, Ben Klock, Boris Brejcha för att nämna några få.

Vi har kommit så himla långt sen 2003 och nu är det dags för att fira 15 år. Helt otroligt vad tiden går.

Jag vill tacka alla som följt mig genom åren, alla samarbetspartners, Lotta på Saturn Return, Kenneth Kenuna på Tillsammans, Daniel Salan som startade Technostate Sweden med mig, Matte Björk som var och arrangerade första Technostate festen, RIP ♥ Chrissa som var med och byggde deco på Källaren Diana med Saturn Returns Backdrops, David dåvarnde ägare av Källaren Diana, Thomas på Saturn, Chaman som var med och drev Technostate med mig efter Daniel slutade, Dekel Rind som är med mig nu, Pia och mina barn som låter mig göra detta som jag älskar, Staffan på Monday Bar, mitt underbara crew + många många fler men får inte plats med alla.