Back to All Events

Technostate # Viktor Boss B-day // Hatikwa


50_bdaybash.jpg

Viktor Boss 50 B-day

Hej alla vänner!
Då vi börjar närma oss November så går vi in i mörkare tider samt kallare nätter! Men det finns vissa dagar som man ändå ser fram emot. Den 9 november är en såndan dag! Det är nämligen dags för Hatikwa att komma till Stockholm för första gången! Den här artisten är en av mina topp favorit DJ-s, så därför har jag bokat in honom till min 50-års B-Day! Ni får bara inte missa ett sådant tillfälle! Jag, med mina vänner från Technostate kommer att se till att ni får en helt underbar kväll med det bästa musiken från mina favoriter bland lokala Dj-s! Jag har nämligen bokat, Ego-T , Bakke , Skyvibes samt Boundless State som kommer att spela mina favoritlåtar med mig de sista 2 timmarna! Alltså, det kommer att bli en riktig röjarfest!
Det kommer bara att finnas 600 biljetter då vi inte kan ta in fler pga lokalen, så se till att köpa din biljett i tid!

Biljetter släpps den 25/9-2019!!

Datum: 2019-11-09
Tid: 22.00-06.00
Pris: Early Bird: 150 sek.
I dörren: 250 Sek Garderob ingår
Förköp: https://www.beatbase.com/en/events/technostate-viktor-boss-b-day-hatikwa