Back to All Events

Skogen Kallar Open Air 2019


Skogen Kallar , Sveriges näst störtsa Psytrance Open Air efter Månsken Open Air, återvänder sommaren 2019 för att ännu en gång förenas under solen, månen och stjärnorna. Vi kallar på alla good vibe people för att i samklang med naturens helande kraft ägna en dag, kväll, natt och morgon åt kärlek, eufori, skratt, grym musik, dans och rekreation.
Vi kommer husera på en helt sagolik plats utan grannar.

Fram till 24 timmar innan festen kan man regga sig, efter det är det INTE möjligt. Observera att vi är stenhårda på detta för att följa de regelverk som finns. Ingen oreggad kommer släppas in på festplatsen. Vi kommer även att bjuda in er till verksamhet som våran förening håller på med som främjar våran kultur. Frigörande dans, andlighet med mera.

Platsinfo kommer samma dag som festen är till reggade medlemmar.

OBS! OBS! OBS!
Endast förköp till detta event. Vi kommer INTE sälja biljetter i entren. Biljetterna går fort åt och då de är begränsade så uppmanar vi dig att inhandla dem i tid. Förra året sålde vi slut! Vid regn eller inställt event återbetalas inga biljetter utan vi kör isf inomhus eller flyttar fram festen. När ni köper biljett så glöm som sagt då inte att regga er, regglänk finns både här i eventtexten samt på billetto. Alla måste vara reggade, man kan inte köpa tex 6 st biljetter och bara en av er vara reggade.

REGGLÄNK MEDLEMSSKAP
http://bit.ly/2IqDMXB

✔ 29 Juni 19,00-07,00
✔ Plats: Annonseras Lördag 29 Juni
✔ Festen är endast för medlemmar: http://bit.ly/2IqDMXB
✔ Shops
✔ Deco
✔ Lasershow


LINEUP

► Mad Mango
► Mad Actors
► Nick Psarros
► Crasyrus

more tba soon

Biljetter släpps den 20 Mars

Förköp: Obs till denna fest köper man konsumtionsbiljetter i förskott så man kan handla i shoppen. Ju fler du köper ju billigare per biljett. 1 Biljett per köpt enhet.
Runda 1
Endast entre : Ca 240 kr + avgift
Entre med 3 konsumtionsbiljetter 360 kr ink avgift
Entre med 6 konsumtion 450 kr ink avgift
Entre med 10 konsumtion 560 kr ink avgigt

Runda 2: TBA.

Förköp:
https://billetto.se/e/skogen-kallar-open-air-2019-biljetter-339214

INGA BILJETTER VID DÖRREN


Vid regn eller andra orsaker vi ej kan rå på om det blir inställt så återbetalas inga biljetter utan vi antingen kör ändå eller flyttar fram festen.


INGA SIFONER eller GLASFLASKOR är tillåtna på denna fest. Detta pga all nedskräpning med patroner och svårhanderad sophantering med glas. Vi förbehåller oss rätten att avisa den som inte följer våra regler.

Vi har nolltolerans mot sexism och dålig attityd. Respektera omgivningen, naturen och varandra. Vi förbehåller oss att avisa den som inte följer dessa enkla regler.

På grund av hög ljudvolym ber vi er lämna era fyrbenta hemma hos nära och kära.Varmt välkommen!

Earlier Event: March 30
Tel Aviv Nights // Techno and Psytrance